id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Harga Bengkung Moden 3 In 1

harga bengkung moden 3 in 1 ~ Price : MYR 85


28 clicks
Advertiser ID :
Contact No : 60194054911
Ads Category : Baby, Kids & Mum
Update : 09-11-2018
Follow Us :
Location : Malaysia




Description :

[PERHATIAN BUAT SEMUA IBU IBU YANG MALAS BERBENGKUNG SEBAB RASA SUSAH NAK KE TOILET DALAM PANTANG ]

Ibu-ibu sekarang dah ramai yang tak boleh ikut cara berpantang orang lama lama - especially time BERBENGKUNG.

.

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM ada jalan penyelesaiannya;

 

BESTNYA SEBAB . . .
===============

✔️SELESA - Kain cotton belacu 100% . Tak panas tapi masih boleh elakkan badan dari masuk angin. Sesuai sangat untuk dalam tempoh berpantang. Nak pakai 8-12 jam sehari pun takda masalah. Dan kalau bergerak pun tak rimas, sebab bengkung ini sangat kemas jahitannya

✔️SENANG PAKAI - Sangat praktikal, pakai sendiri je. Cangkuk zigzag mcm tali kasut kat depan. Boleh adjust ikut saiz dan selesa.Y ang best boleh pakai sendiri tanpa bantuan org lain nak perkemaskan bengkung tu.

✔️BADAN TAK SAKIT - Sebab bengkung ni tak ada tulang yg macam korset. Paling best, bengkung ni boleh ikut bentuk badan kita. Untuk yang sakit belakang, bengkung ni dapat memperkukuhkan kedudukan tulang pinggul.

✔️ADA ZIP SISI - Jika nak ke toilet cukup express  - hanya buka sahaja zip sisi terus dah leh sampai hajat besar atau kecik. Jimat masa.

✔️SUPER ADJUST SAIZ - Lagi satu istimewa bengkung ni boleh pakai dari saiz S sampai XXL - hanya adjust zip express saiz ikut tagging saiz yg ada di bahagian belakang bengkung. Sangat mudah.

✔️BOLEH DIWARISI - Bengkung ni boleh diwarisi oleh adik, sedara, anak sedara, anak kita juga kalau pandai jaga, sebab saiznya yang multi adjust.

==========================
MACAM MANA? SANGAT EFEKTIF TAK? TAK ADA ALASAN LAGI UNTUK BERBENGKUNG?

DAPAT BANTU ANDA DALAM PANTANG?
==========================

📌mengempiskan perut
📌membentuk kembali tubuh ibu yang kembang semasa mengandung
📌mengangkat rahim
📌mengetatkan bahagian perut yang menggelebeh akibat daripada bahagian otot perut yang lemah 
📌membantu postur tubuh ibu dalam sesi penyusuan badan

.

.

NAK CARI KAT MANA?
===============

👇👇Terus klik kat sini  👇👇 

BENGKUNG EKSPRESS MAK KUNTUM 

 
#bengkungmoden #letscantik #letsbengkung #bengkungpantang #bengkungmurah #bengkungzip #bengkunginstant #bengkungczer #bengkung #bengkungplussize #bengkungcekak #bengkungcangkuk #cekakbengkung #bersalinczer #bengkungkesihatan #bengkungperut #bengkungmudah #bengkungibu #bengkungexpress #bengkungceaser #bengkungviral #bengkungmalaysia #bengkungmodenpremium #bengkungberzip #bengkungtradisional #bengkungbersalin #bengkungkurus #bengkungtraditional #bengkungtalizip #berpantang #berpantangsendiri #bengkungonline #bengkungajaib #bengkungmodern #bengkungselesa #sayajualbengkung #bengkungberkualiti #bengkungmelaka #bengkungselangor #bengkungjohor #bengkungnegerisembilan #bengkungperempuan

harga bengkung moden 3 in 1

harga-bengkung-moden-3-in-1



harga bengkung moden 3 in 1


Keywords Tags: bengkung ekspress mak kuntum, bengkung bersalin best, cara pakai bengkung moden bersalin




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0.00

7 clicks

Khasiat Berry Jaga | +60137443815

MYR 77

908 clicks

Krim Lutut Therapy Pro7

MYR 99

195 clicks

Ubat Buang Lemak |selulit|migrain|asma| Effenzee Racle

MYR 139

138 clicks

Kelebihan Lemonex | +60137443815

MYR 0

675 clicks

Dr Zuraidi Setpol

MYR 001

37 clicks

Set Bersalin Terbaik Turun Temurun Herba Terpilih

MYR 90

5 clicks

Renew Ssm Online

MYR 00

43 clicks

Losyen Kurus Terbaik Effenzee Myracle +601111983461

MYR 10

11 clicks

Air Freshener Bertam

MYR 0

645 clicks

Shop For Kitchen Cabinet On Google

MYR 001

293 clicks

Coklat Chip I Mum Cookies

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular