id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Rawatan Yang Sesuai Untuk Jerawat Kronik

rawatan yang sesuai untuk jerawat kronik ~ Price : MYR 128


57 clicks
Advertiser ID : Noraini
Contact No : 601138361177
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 10-02-2019
Follow Us :
Location : Kuala Lumpur




Description :

TOLONG!!!! MUKA BREAKOUT 😭😭 .
.

Siapa tak nangis tengok muka teruk weyyy. Salah pakai produk teruk muka jadi macam ni, Pakai skincare tak konsisten naik jerawat sana sini, Tangan gatal dok picit2 jerawat bertambah teruklah muka tu sis! .
.

Baik BERHENTI SEKARANG TABIAT KORANG TU! Bertukar produk skincare sekarang kepada Meeracle Gemstone Beauty .
.

Kenapalah saya suka sangat suggest Meeracle Gemstone Beauty ni? Saya bukan suggest kosong2 ehh, tengok perubahan customer2 kami dari muka dia breakout merata2 terus cantik dah sekarang . Boleh tengok testimoni kat page saya Meeracle Gemstone Melaka.
.

PARUT JERAWAT & JERAWAT HILANG!!! Seronok tak uolls muka helokk balik? .
.

Kalau bab harga jangan dok tanya wey, sekarang kami tengah buat harga PROMOSI.

 

Setiap Set Meeracle tu boleh tahan 2 bulan, jimat sangat dah kat situ. Siapa nak cuba ni? Maiii cepat Whatsap stok tengah laju berjalan macam air uolls 😍 .
.
.

Yang penting kalau uolls try apa2 skincare termasuk MEERACLE, uolls wajib KONSISTEN. Konsisten tu macam mana? Pakailah sampai uolls rasa puas hati dengan perubahan wajah uolls okk 😉 .
.
Fungsi Meeracle Facial Serum :-

1. Meeracle Facial Serum mampu mencerahkan kulit gelap.

2. Meeracle Facial Serum mampu merawat masalah kulit kusam.

3. Meeracle Facial Serum mampu mengatasi masalah kulit kering.

4. Meeracle Facial Serum mampu menghilangkan masalah kulit berminyak.

5. Meeracle Facial Serum mampu melembabkan dan menganjalkan kulit.

6. Meeracle Facial Serum mampu menghilangkan jeragat (melasma).

7. Meeracle Facial Serum mampu menghilangkan semua jenis jerawat (jerawat nanah).

8. Meeracle Facial Serum mampu mampu menghilangkan semua jenis parut.

9. Meeracle Facial Serum mampu mengurangkan eyebag bawah mata.

10. Meeracle Facial Serum mampu menghilangkan garis-garis halus bawah mata dan menganjalkan kulit.

11. Meeracle Facial Serum mampu menghilangkan blackhead dan whitehead.

12. Meeracle Facial Serum mampu menaikkan seri wajah dan awet muda.

 

Fungsi Meeracle Facial Cleanser :-

1. Meeracle Facial Cleanser mampu mengerutkan jerawat kronik.

2. Meeracle Facial Cleanser mampu memudarkan parut jerawat.

3. Meeracle Facial Cleanser mampu memudarkan jeragat.

4. Meeracle Facial Cleanser mampu melembutkan tekstur kulit wajah.

5. Meeracle Facial Cleanser mampu mencerahkan wajah.

6. Meeracle Facial Cleanser mampu menghapuskan kulit berminyak.

7. Meeracle Facial Cleanser mampu menggalakan pertumbuhan sel kulit baru.

8. Meeracle Facial Cleanser mampu memperbaiki kulit rosak.

9. Meeracle Facial Cleanser mampu melambatkan proses penuaan kulit.

10. Meeracle Facial Cleanser mampu melembabkan kulit.


Jom dptkn MEERACLE sekarang

Produk 💯% natural dan semestinya ada kelulusan KKM  dan HALAL.
.
Item semua Ready Stock tak perlu tunggu, order - bayar - pos/cod . 

Ejen Dropship diperlukan. Syarat boleh follow leader guide, bersungguh dan ada basic online bisnes.

rawatan yang sesuai untuk jerawat kronik


Keywords Tags: produk untuk jerawat bernanah, produk untuk jeragat, produk organic untuk kulit wajah




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0

79 clicks

Damansara Car Rental | 013 612 6060

MYR 0.00

52 clicks

Pink Lady Body Perfection Online

MYR 470000

84 clicks

Alami Residensi Shah Alam Address

MYR 001

38 clicks

Ubat Kuat Berry Jaga Cod Batu Berendam 601111983461

MYR 89

290 clicks

Best Skin Care Brands In The World By Va Skincare

USD 1599

21 clicks

Civic Fc Type R Bodykit Uk

MYR 320000

171 clicks

Sri Baiduri Jalan Up 4/5 Ukay Perdana 68000 Ampang Selangor

MYR 175

321 clicks

Ubat Cuci Darah Berkesan

MYR 0

28 clicks

Garam Buluh | Selayang | 0163934422

MYR 001

71 clicks

Dd Cream Warda Terbaik

MYR 001

129 clicks

Rawat Sakit Lutut Dengan Doxtecream I 601132199607

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular