id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Mengatasi Bibir Kering Dan Hitam | 60106004949

Mengatasi Bibir Kering dan Hitam | 60106004949 ~ Price : MYR 001


38 clicks
Advertiser ID : Ermalisa Rahman
Contact No : 0106004949
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 25-04-2019
Follow Us :
Location : Johor




Description :

Mengatasi Bibir Kering dan Hitam | 60106004949

Lipstik/Lipmatte yg pertama TIADA PLUMBUM & PARABEN ‼️‼️

Agen/ pengedar Sah Charms JOHOR | 60106004949 | Pastikan pembelian anda dari agen/ pengedar sah Charms

LIPCHARMS ini yang PERTAMA dan SATU-SATU nya produk lipsmatte di Malaysia yang mengandungi ekstrak BUAH TIN yang memiliki pelembab semulajadi paling menakjubkan, ibarat mengandungi 3/4 cawan air di dalamnya! tanpa ada bahan PARABEN yg akhirnya mengelapkan bibir dan rosak!

Bukan sahaja agen pelembab yang amazing, tapi turut mengandungi Habbatussauda, VIT A, C & B Complex yang membantu menyerlahkan lagi kesihatan & kecantikan kulit bibir kita supaya sentiasa tegang dan pinkish! Vit E yang digunakan dalam LipMatte ini diimport khas daripada SWISS.. Rupa-rupanya Quality Vit E yang diimport ni berbeza.. membantu merawat bibir hitam.. Hasilnya, bibir sentiasa pink semulajadi walau tak pakai LipMatte atau lipstick

Apa istimewanya lipcharms ni berbanding lipmatte lain? 👇

√ Halal

√ Mengandungi Vit A, B, C dan E dan penuh Mineral menjadikan bibir lebih MUNGIL, FRESH & PINK naturally. Selepas cuci pun maintain segar 😍😍

√ Lipmatte yang sangat ringan seperti tak pakai lipstik!

√ Cepat kering

√ Mesra solat

√ Bau wangi macam nak makan je

Very soft matte, senang untuk apply, long lasting, boleh juga guna as blusher & eye shadow

√ 4 code warna yang sangat menusuk kalbu

√ Tahan lama !

√ Melembapkan bibir

√ Merawat bibir kering, gelupas, pecah2

√ Mengandungi bahan yang sangat memelihara bibir terutamanya buah tin, shea butter & argan oil

4 kod warna LipCharms :
√Sakura
√Camelia
√Belladonna
√Ariesaema

Tak susah pun untuk mengekalkan kelembapan bibir, hanya dengan cara dan produk yang betul. Baru boleh dapat bibir macam Angelina Jolie! :P Jom serlahkan senyuman anda dengan bibir yang menawan! 

Kini.... Anda tak perlu risau lagi...
Dengan produk penjagaan diri CHARMS & STARGLOW , persoalan di benak anda akan terjawab!

Semua produk CHARMS ni adalah dari Bahan Natural & Organik, dan bebas dari bahan terlarang yang boleh merosakkan kulit, Mesra Wudhuk & Halal JAKIM. Lagi BEST , ia sangat gentle pada kulit yang sensitive dan bersifat HIPOALLERGENIK !

JOM bagitau  MAMA APAKAH JENIS & PERMASALAHAN Kulit SIS ??? In Shaa Allah , mama cuba bantu

Meyh whatsapp Mama laju2 taw. Klik je sini 👇 |  Nak Jadi agen or dropship ? Terus klik👇

www.wasap.my/60106004949

www.wasap.my/60106004949

email: ermalisa.rahman@gmail.com

http://www.id4u.my/my_ads.php?user=ID001936MY

COD Kulai - Saleng - Senai - Skudai - Johor Bahru, JB | & POSTAGE SELURUH MALAYSIA

PENGEDAR SAH CHARMS
Ermalisa Rahman
Beauty Consultant CHARMS
CHARMS Johor (N0002-27)
No. 1 Leading Halal Cosmetic Skincare

#Jom cantik sihat dengan CHARMS skincare!



Mengatasi Bibir Kering dan Hitam | 60106004949


Keywords Tags: charms, lipcharms, sensitif, mengatasi, merawat, bibir kering, bibir hitam, bibir pecah, merekah, JB




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

USD 47

29 clicks

Best Online Dog Training Course

MYR 0

429 clicks

Tempat Ruang Pakej Nikah Di Selangor

MYR 90

23 clicks

Range Rover Body Kit

MYR 001

30 clicks

Ubat Sengugut Paling Berkesan Pure Vgins 601111983461

MYR 001

23 clicks

Perodua Aruz Terbaru | 60132929612

MYR 00

63 clicks

Losyen Kurus Sejuk Paling Berkesan Effenzee +601111983461

MYR 139

132 clicks

Lemonex Pantas Turunkan Berat Badan Online

MYR 25

46 clicks

Baju Muslimah Online Paling Murah I 60126764118

MYR 000

182 clicks

Sewa Kemah Kahwin Checklist

MYR 001

27 clicks

Johor Bahru Int3tree 601111983461

MYR 001

35 clicks

Post Weld Heat Treatment Services In Malaysia | 60137213013

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular