id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Ebook Panduan Psikologi Iklan Dalam Bisnes

ebook panduan psikologi iklan dalam bisnes ~ Price : MYR 50


54 clicks
Advertiser ID : Alias Mohd
Contact No : 60197562974
Ads Category : Book & Literature
Update : 15-05-2019
Follow Us :
Location : Malaysia




Description :

Kenapa Iphone jual harga mahal masih ada orang sanggup beli?

Bayangkan iphone Xs Max tu harganya $1099, namun punya la ramai orang nak beli.
Sanggup gadai barang semata-mata nak dapatkan iphone high end tu.
Bagaimana Iphone buat?

Simple je. Mereka gunakan strategi psikologi yang diberi nama ‘DECOY EFFECT’.

Iphone Xr = $749
Iphone Xs = $999
Iphone Xs Max = $1099

Orang tak akan beli pakej low end. Jadi Iphone Xr hanya decoy.
Orang tak akan beli pakej mid end kerana perbezaan untuk dapatkan high end hanya $100.

Tambah $100, boleh dapat Iphone Xs Max. So kenapa perlu pilih Iphone Xs?

Sebab tu dengan selamber rilek Iphone boleh dapat banyak jualan Iphone Xs Max.

--
Bagaimana nak buat dalam bisnes anda?

Anda perlu buat 3 pakej untuk produk anda.

Pakej paling murah (target orang yang kurang mampu & nak cuba)
Pakej Pertengahan (beza banyak dari pakej paling murah)
Pakej Mahal (beza sedikit sahaja dari pertengahan)

Decoy effect akan push orang membeli pakej paling mahal. Tapi kalau ada orang nak beli pakej lain, jangan la reject plak. Terima je, rezeki kan ๐Ÿ˜

--

Siapa nak belajar ilmu psikologi bisnes ni lebih mendalam?
Klik sini ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡



ebook panduan psikologi iklan dalam bisnes


Keywords Tags: Ilmu Psikologi Bisnes persona pelanggan iffat salleh




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 00

105 clicks

Produk Putihkan Kulit Lelaki Cinderella 601111983461

MYR 0

21 clicks

Garam Buluh | Keramat | 0163934422

MYR 60

200 clicks

Penyakit Kencing Manis

MYR 90

18 clicks

Jus Aloe Vera Bertam | 60195760961

MYR 001

596 clicks

Tempahan Biskut Raya Mum Cookies 2018 I 0192625146

MYR 0.00

143 clicks

Pakej Sewa Khemah "murah" Senai

MYR 1

45 clicks

Berry Jaga Cod Penang +60147118604

MYR 65

67 clicks

Cleaning Services Meru Klang

MYR 30

24 clicks

Menjana Pendapatan Pasif Minimum Rm4k Sebulan

MYR 150

49 clicks

Superbot Marketing Guna Whatsapp Bot

MYR 0

43 clicks

Testimonial Pakej Perkahwinan

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular