id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Meroket Bisnes

Meroket Bisnes ~ Price : MYR 40


38 clicks
Advertiser ID : Finebiz Concepts
Contact No : +601110046379
Ads Category : Book & Literature
Update : 21-08-2019
Website : Meroket Bisnes
Follow Us :
Location : Johor




Description :

Meroket Bisnes



Ni Dia RAHSIA Yang Bakal Buat Sales Anda Meroket & Bisnes Jadi Huru Hara!

 
  • Strategi FB Ads

    Anda akan pelajari teknik & strategi pemasaran FB yang terbukti berkesan. Dah ramai usahawan berjaya capai sales sehingga 6 angka dengan teknik ni. Serius!

  • Marketing Intelligence

    Anda dah kenal siapa audiens yang berpotensi untuk jadi pelanggan anda? Kat mana mereka tinggal, apa minat mereka, berapa umur mereka? Marketing akan jadi 10x lebih mudah kalau anda tau!

  • Copywriting Memukau

    Ramai yang fail bab copywriting ni, tak pandai nak buat ayat iklan beremosi untuk pujuk & pukau pelanggan. Dengan teknik yang betul, boleh jadi sales magik tau!

  • Content Marketing

    Pelanggan sekarang dah tak macam dulu. Mereka tak suka orang yang menjual, a.k.a ‘Salesman‘. Jadi, kat dalam Page FB tu kena banyakkan share content yg menarik! Jangan cakap Abang Jib tak payung tau!

  • Tips Roket Bisnes

    Apa tu ‘Raving Fans‘ & perlu ada ke? Apa beza BrandingMarketing & Sales? Ramai yang masih konfius, tak boleh nak bezakan! Tak per, Abang Jib tolong jawab!

  • Inspirasi Roket Bisnes

    Kenali student-student saya yang dah berjaya meroket ni. Mereka secara sukarela sharejourney bisnes & kejayaan mereka untuk bakar semangat anda! Anda pun boleh sukses macam mereka tau!



    Penerbit:  Sifufbads
    Tahun Diterbitkan:  2017
    Format:  Paperback
    Halaman :  Hitam Putih & Berwarna
    Muka Surat :  205 Muka Surat


    Berminat ? Klik link di bawah :

    http://bit.ly/ROKETBISNES


Meroket Bisnes


Keywords Tags: meroket bisnes, flash sale, warehouse sale, clearance, on sale, jualan online, online sale,




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 8

19 clicks

Susu Dalucia No 1 Di Malaysia

MYR 150

741 clicks

Ubat Kuat Laki-laki Episor

MYR 0

153 clicks

Jtx 1000 | Pengedar | Agent | Kulim | 0162028456

MYR 80

63 clicks

Kad Kasih Rakyat Takaful Malaysia

MYR 0

40 clicks

Sabun Eziclean|3 Beradik|agent|kl|setapak|0163934422

MYR 99

163 clicks

Penyedut Hingus Baby Shah Alam

MYR 0

156 clicks

Nurraysa Habbatus Sauda' Hair Treatment | 0132620681

MYR 0

169 clicks

Lentik Dara Bangi +601111983461

MYR 00

174 clicks

Enhance Microcirculation Promote Better Health | 60192029972

MYR 0.00

283 clicks

Produk Lelaki Terbaik - Soloco Chocolate

MYR 20

239 clicks

Bahasa Arab Mudah

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular