id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

0175182681 Pemborong Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021

0175182681 Pemborong Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 ~ Price : MYR 0


28 clicks
Advertiser ID : Nurul Adilah - Wedding Planner
Contact No : +60175182681
Ads Category : Perfume
Update : 12-11-2019
Follow Us :
Location : Selangor




Description :

0175182681 Pemborong Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021

Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021- Bina Jenama Minyak Wangi Anda Sendiri 0175182681

Perfume related products help you lead the trend.Check out Now! Most Popular. 100% Refund - Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 - Bina Jenama Minyak Wangi Anda Sendiri 0175182681

Perfume kami hasilkan adalah yang terbaik di Malaysia dengan kepekatan melebihi 95%. Ketahanan 8 jam sehingga 1 hari.Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021

Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 Pati minyak wangi diimport dari Europe bagi memastikan bau perfume kami hasilkan sama seperti perfume original.

Terdapat pemborong yang berjaya menjana puluhan ribu ringgit sebulan dengan branding semula kepada jenama mereka sendiri.

erfume kami hasilkan bebas dari sebarang bahan dilarang oleh islam. Anda boleh gunkan tanpa was-was. Halal.

"Pemborong / Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021 - JADI BOS MINYAK WANGI JENAMA SENDIRI JANA KEUNTUNGAN SEHINGGA 200% !! Bina jenama perfume anda sendiri. Sekiranya anda mencari supplier perfume viral 35ml, pencariaan anda terhenti disini. Kami merupakan pembekal dan pemborong perfume bumiputera terhebat 5ml,10ml,20ml,30ml dan 35ml termurah di Malaysia. Ini kerana perfume ini adalah production dari kilang kami sendiri. Sekiranya ingin menghasilkan jenama minyak wangi anda sendiri, anda boleh whatsapp kami.. "
Merupakan pembekal & pemborong untuk pati minyak wangi original yang dibawa dari EUROPE dengan quality original . kami juga menyediakan perfume ready untuk founder buat brand sendiri dengan free stiker brand sendiri. Untuk sebarang pertanyaan sila hubungi :

RAMAI YANG PM TANYA PERBEZAAN BII FRAGRANCE & BEAUTY DENGAN PEMBEKAL LAIN..

DISINI KAMI KONGSIKAN:-

1) Harga

Jika anda melaksanakan survey dan dapati ada pati minyak wangi yang diletakkan harga jauh terlalu murah daripada harga pasaran, sah-sah la pati tu tak original yer. Ni perkara paling senang nak tahu.Ikut logik fikiran, mana ada pati minyak wangi original dijual RM60 shj untuk 100ml. Perfume-perfume brand mahal tak kan tak nak untung.Jika harga RM60, kualiti wangian mereka confirm tiada. Makanya bila dah dibrandingkan dengan jenama mereka boleh ke harganya mencecah ratusan ringgit? Cuba check harga wangian yang dihasilkan daripada pati original, ada tak yang boleh didapati dengan harga RM60???. Haaa… itulah yang dipanggil Pati Minyak Wangi Bergred…

2) Jangkamasa Ketahanan Bau

Bagi Pati Minyak Wangi Bergred ini, ketahanan bauanya turut mengikut level gred.. ada yang bertahan 1-2 jam.. ada yang 4-5 jam… ada yang hampir mencecah 9 jam namun yang pasti tidak akan bertahan hingga 12 jam seperti pati minyak wangi original yang sememangnya mampu bertahan semalaman.

3)Made From

Mostly pati minyak wangi bergred ni diambil daripada china bukan dari Europe seperti pati minyak wangi original, oleh itu kita akan dapati ada perbezaan harga.

AMACAM? DAH TAHU PERBEZAAN KAMI DENGAN PATI MINYAK WANGI BERGRED??
HAAA.. LAGI SATU NAK STORY… HARGA YANG KAMI TAWARKAN KEPADA PEMBELI JUGA SANGAT2 BERPATUTAN… SO APA TUNGGU LAGI.. ANDA DAH TAHU SIAPA YANG ANDA INGIN CARI…



0175182681 Pemborong Pembekal Minyak Wangi Viral 2020-2021


Keywords Tags: Minyak Wangi Viral , Perfume, nurul adilah




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 170

78 clicks

Cara Membakar Lemak Perut Dengan Cepat I 60126764118

MYR 0

180 clicks

Gum Arabic Benefits | Viscera | Order Online

MYR 001

89 clicks

Penawar Kencing Manis No1

MYR 170

95 clicks

Produk Dalaman Wanita Paling Berkesan I 60126764118

MYR 59

64 clicks

Mayyababy | Merawat Luka-luka Kecil | 0134954585

MYR 0

257 clicks

Anugerah Herbs Company

MYR 0.00

139 clicks

Ubat Kuat Tenaga Batin Soloco Candy Chocolate

MYR 001

87 clicks

Bjaga|bjaga 360x|khasiat Ubijaga|testimoni Bjaga601111983461

MYR 85

100 clicks

Penapis Air Sk Magic | 014328161

MYR 89

81 clicks

Losyen Putihkan Kulit Ohana Offer+601111983461

MYR 000

213 clicks

Sabah Colour Guide-sandakan | 60139809972

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular