id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links


Minyak Wangi Bau Power

minyak wangi bau power ~ Price : MYR 68


18 clicks
Advertiser ID : Muhammad Hariz Muhsin
Contact No : 0126342480
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 02-02-2018
Follow Us :
Location : Kuala Lumpurminyak wangi bau power

Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Daya Tarikan Seksual Kepada Anda!
Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan tertarik kepada ANDA?
Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama anda?
Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa SEBAB LOGIK?
Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN anda dengan wanita?

Phero-X Pheromones Digunakan Dalam Pelbagai Situasi & Keadaan:

– Berkerja & Bisnes…
– Dating…
– Clubs & Hotel…
– Persahabatan…
– Konfiden…

Phero-X Pheromones Amat Sesuai Diguna Untuk:

1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

Cara-Cara Menggunakan Phero-X Pheromones

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X.
Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan bisnessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.

Dengan formula Phero-X gabungan 8 pheromones manusia, anda dapat berkomunikasi dan meningkatkan perhatian orang sekeliling terhadap anda dan ideal digunakan oleh anda yang inginkan perhatian yang bermakna khusus dari golongan wanita.

Phero-X adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa mendapat lebih perhatian dan senyuman khususnya dari wanita! Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik, membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati…. “bau apa ni” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda bawah sedar mereka.

Tidak seperti kebanyakan pewangi berhormon, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi…. tetapi jika Phero-X kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya… “bau apa ni… hemm… “

Dapatkah Bau Membuatkan Perasaan TERTARIK atau PERCAYA?

Jika anda belum pernah mendengar kenyataan media tentang pheromones, biar saya terangkan secara ringkas:
Pheromones adalah kimia semulajadi untuk menarik pasangan yang berlainan seks. Fakta ini telah dikaji dikalangan haiwan. Kajian terbaru menunjukkan pheromones memainkan peranan yang besar dalam kehidupan SEKS MANUSIA yang tidak pernah difikirkan sebelum ini.

TERUSKAN MEMBACA dan belajar bagaimana Sains dapat membantu “MENINGKATKAN “TUAH” anda dikalangan wanita.

Artikel dibawah diterangkan tentang betapa uniknya Pheromone Generasi Kedua yang terkandung di dalam Phero-X dapat memberikan perbezaan yang KETARA.

Bagaimana Kesan Pheromones Dalam Kehidupan Manusia?

Satu fakta menarik ialah Pheromones hanya dapat dikesan dari yang berlainan seks. Molekul Pheromones dapat dikesan oleh VNO (“vomeronasal organ”) yang terletak pada pangkal hidung. Maklumat ini kemudian dihantar ke “Hypothalamus”, organ bersaiz kacang almond yang berhubung kait dengan bahagian otak. Kawasan inilah yang mengawal Emosi & Aktiviti Social. Wanita yang terdedah kepada pheromone manusia akan merasa Lebih Tertarik tanpa mengetahui apakah sebabnya. Inilah yang biasanya dipanggil “chemistry”. Pheromone, walaupun dalam jumlah  yang sedikit akan menimbulkan reaksi yang begini:

Mood yang relaks
Perasaan ceria
Kitaran ovulasi berubah
Tanggapan betapa menariknya anda
Bersedia dan Keinginan mengadakan Hubungan Seks dengan anda

Apa Yang Mampu Dilakukan Oleh Phero-X?

Selepas menggunakan Phero-X, anda akan dapat lihat perubahan kesan dari penggunaannya dalam tempoh 1-3 minggu. Bergantung kepada berapa banyak anda berinteraksi dengan wanita. Selepas 3-8 minggu anda akan dapat lihat perubahan positif dalam hidup anda. Anda akan meningkatkan keyakinan diri disebabkan oleh semua respon positif yang anda terima seperti:

Dramatically reduce rejections from women
Get more smiles, winks, touches, hugs and kisses
More conversations initiated by girls that approach you
An increased number of date invitations from girls
Broaden your perceived status and authority
Get respect from other men
A solid boost of confidence
More self esteem as a positive side effect
Enhance your existing relationship
Get more & better sex

Selepas menggunakan Phero-X, anda akan kagum dengan meningkatnya perhatian yang akan anda terima dari wanita.

Kajian selama 7 hari telah dijalankan oleh sebuah kumpulan pelajar jurusan kimia dan biologi tahun tiga Universiti Canterbury. Kumpulan pelajar ini dibahagi kepada beberapa bahagian secara bergilir-gilir. Setiap hari, separuh dari 10 yang mengambil bahagian akan disemburkan dengan pheromones yang tulin iaitu  Phero-X.

Separuh lagi disembur dengan pheromones berjenama lain, yang bahan asanya adalah alkohol dan juga air.  Pelajar-pelajar tadi tidak tahu sama ada ia disembur dengan formula betul atau tidak. Tugas pelajar-pelajar tadi adalah, mereka dikehendaki mengira jumlah hari mereka guna campuran pheromones asli dengan pheromones yang tidak berkesan dengan tepat.

Ujikaji yang dijalankan akhirnya berjaya, mereka dapat menunjukkan secara saintifiknya Phero-X berkesan. Mereka dapat merasakan kesan-kesan pemikat yang terhasil oleh Phero-X ketika mereka bergaul sesama pelajar wanita dan lelaki. Pelajar-pelajar tersebut berjaya meneka hari mereka memakai Phero-X dengan tepat dan 77% keputusan yang tetap sama, setiap kali ujian dijalankan.

Untuk Tujuan Apakah Phero-X Ini Digunakan?

Phero-X digunakan untuk meningkatkan penampilan diri secara aura untuk memikat wanita, ia juga untuk golongan kenamaan yang sering bertemu kenalan. Unutk golongan bisness ia sesuai kerana sering berjumpa pelanggan. Selain itu membuatkan aura positif berada sekeliling anda dalam jarak tiga kaki untuk selama 6-8 jam.

Adakah Phero-X berbeza dari produk pewangi pheromone yang pernah saya baca?

Ya. Phero-X BERBEZA. Tidak seperti kebanyakan pewangi hormon lain, Formula Phero-X dipatenkan dan sangat MUJARAB. Ia bertindak serta-merta. Campuran 8 jenis pheromone manusia pada gred terbaik. Dengan 25x kepekatan. Membuatkan produk pesaing jauh ketinggalan.

Saya pernah guna produk lain (seperti cologne, pewangi dll) tetapi saya tidak tahu, adakah ia berkesan, bagaimana saya tahu yang Phero-X ini berkesan?

Tidak seperti kebanyakan produk lain, yang pernah anda gunakan. Phero-X adalah wangian berhormon untuk memikat wanita dan meningkatkan keterampilan anda.  Phero-X adalah produk yang dipatenkan. Ia mempunyai 8 jenis hormon manusia pada gred paling baik. Formula kepekatannya 25 kali ganda. Sebaik sahaja anda menghidunya. Anda akan tertanya-tanya… “Emmm bau apa ni”… Itulah kesan pheromone yang bermain dengan minda anda. Ramai wanita yang suka menghidunya…

Nasihat kami, untuk menggunakan produk, carilah produk yang terbukti keberkesanannya. Banyak web yang menjual produk, tetapi tiada bukti dari pelanggan yang real dan benar. Kami mendapat TESTIMONI dari pelanggan melalui SMS. Dan kami paparkan untuk anda secara “LIVE”! Buat masa ini kami telah kumpul hampir 800 testimoni!

Bolehkah Phero-X Dibawa Dan Digunakan Ketika Solat?

Phero-X tidak mengandungi alkohol, ia boleh digunakan ketika solat.  Walaubagaimanapun, jika anda was-was, anda boleh basuh menggunakan air.

Bagaimana saya tahu yang Phero-X tiada alkohol?

Cara mengujinya, mudah saja. Titiskan Phero-X pada piring dan cuba bakar. Ia tidak akan terbakar. Ini kerana ia menggunakan minyak mineral dari tumbuh-tumbuhan.

Adakah Phero-X Berkesan Dan Bagus Untuk Saya?

Phero-X berkesan, namun anda kena gunakan sendiri untuk pastikan samada ia sesuai untuk anda. Buat masa ini testimoni pengguna Phero-X amat menggalakkan. Sila lihat testimoni pelanggan.

Adakah Pelaburan Saya Terjamin?

Ya. Pelaburan anda terjamin. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan bungkusannya, penghantarannya, hasilnya, atau apa saja yang anda tidak suka mengenai Phero-X. Anda ada 30 hari untuk jaminan dan wang anda akan dikembalikan ditolak kos penghantaran poslaju.

Cara untuk menggunakan Phero-X akan disertakan pada bungkusan. Kami akan cuba pastikan anda sukses dengan bisness dan wanita kerana kehidupan sosial anda yang semakin mencabar.

Ingin Pikat wanita dengan PheroX?

________________________

Phero-X™ (utk lelaki)
Androstenone Pheromone
The Science Of Attraction
Product By : Morgan Labs LCC
Made In : Russia

____________________________

PHERO-X adalah yang anda cari selama ini!

1. Bau Penggoda Wanita

2. Hormon Pemikat Wanita

3. Serum Bau Kejantanan

4. Human Pheromones

5. Biologi Magnet Untuk Wanita

____________________________

Phero-X Pheromone

– Diperbuat daripada minyak yang di saring dari biji anggur dan sandal wood.

-Kandungan pheromone pula adalah 0.950%.

– Tidak mengandungi ekstract dari haiwan.

-Tidak mengandungi alkohol.

-Setiap bahan buatan disokong dan diluluskan oleh KKM.

____________________________

APA KATA PELANGGAN KAMI

“Ada kawan tanya saya pakai minyak wangi apa. Saya kata pakai Phero-X.

Dia cakap sedap bau minyak wangi ni. Dia suruh saya beli untuk dia.

Sekarang saya nak beli 5 botol.”

– 01993267XX

“Phero-X memang power! First time saya hantar service kereta baru saya.

Kerani di situ yang berurusan dengan saya telah mengajak saya makan

tengahari walaupun belum mengenalinya. Sampai sekarang saya masih

keluar dengannya. Terima kasih Phero-X kerana memperkenalkan saya

dengannya.”

-01222938XX

“Sebelum menggunakan Phero-X saya cuma dapat tengok tapi sekarang ini

dah jadi satu-satunya lelaki ikut main futsal dengan perempuan..ONLY ME!

Dan diaorang siap ambil kat rumah kalau nak main..Pheromone Phero-

X..SALUTE! Bang sori baru balik keje dan bang jangan bubuh nama saya

nanti kantoi dengan amoi main futsal saya tu..Bubuh “mimie” k.Tkasih.”

– 01689344XX

Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.

MYR89

221 clicks

Melembabkan Kulit Halus Va Skincare

MYR0.00

283 clicks

Obat Tradisional Kuat Tenaga Batin Episor I +60137443815

MYR0

18 clicks

Cellmaxx Malaysia - Minuman Nutrisi Terlengkap +60107967422

MYR0

19 clicks

Ideal Convention Center, Shah Alam Pakej Perkahwinan

MYR150

24 clicks

Lemonex Advance Tip Kuruskan Badan Di Gym

MYR000

74 clicks

Sewa Kemah Kahwin Adat I +60137443815

MYR00

28 clicks

Cuci Salur Darah | Ubatjantung.com | 60192029972

MYR / USD

660 clicks

Numerologist

MYR175

22 clicks

Cuci Darah Elak Serangan Migrain I Ubatjantung.com

MYR100

279 clicks

Buat Iklan Mudah Melalui Handphone I 013 980 9972

Sponsored Links

Tag Cloud

Cara Hentikan Keguguran Rambut I 0134954585 I Taiping Lemonex - Ubat Kurus Mujarab Dan Selamat Punca Sakit Jantung Angin Ahmar I 0163299137 Improve Microcirculation Prevent Diseases | 60139809972 Kopi Lawan Penyakit Plus Garlic ( 1set) Area Sekinchan Resume Percuma Testimoni Effenzee Myracle Lemonex Advance Petua Kuruskan Badan Menggunakan Madu Lemonex Fat Burner Review الأحشاء العربية وظيفة اللثة Sharman Hijab Improve & Prevent Chd,stroke & Microcirculation 012-678 3153 Jutawan Homestay Di Terengganu Lemonex Petua Nenek Moyang Kuruskan Badan Nutella 1kg Murah Dari Pasaran | 60122562906 "massage Chair" " Massage Chair" Supplier In Malaysia 2 Testimoni Ubat Jantung I Ubatjantungdotcom I 0139809972 Tafsir Mainan Tanah Liat Play Doh Dresses Ubat Hilangkan Sakit Lutut I +60137443815 Mtissh Enterprise Produk Kecantikan Wanita Muslimah Sabah Rasa Fresh | 0183540018 | Oxy Bubble Va Skincare Cheese Tart Ampang Malaysia Property And Real Estate,buy Sell And Rent Property Harumanis Bukit Bintang Perlis Bisnesjaya Road To Millionaire Oleh Tm Dato Jah | 0192784775 Ubat Jantung Hilang Migrain Buang Sumbat 0192029972 Door Gift Type - Farila Doorgift | 0143463550 Herba Asli Terbaik Untuk Gout - Mudah Digunakan Lemonex Advance Tips Kuruskan Badan Dengan Herbalife Lemonex Advance - Petua Kuruskan Badan Cara Tradisional Pembekal "jelly Buah" "jelly Buah" Di Pasaran Malaysia 7 Sale 2 Storey Terrace Link Endlot Taman Dagang Ampang Selang Malaysia Property And Real Estate,buy Sell And Rent Property Kereta Sewa Kk Pemandu Pelancong L 01131610538 I 0138933886 "super Fruit Juices" & Jelly "leemo" Supplier Malaysia 7 Pembekal "anak Pokok" "kelapa Sgg" "terbaik" Malaysia Testimoni Losyen Gerenti Kurus|+601111983461 Nextre Kopi Minuman Untuk Keharmonian Rumahtangga Ubi Jaga|ubat Lelaki Kurus|tenaga +601111983461 Kebaikan Lemonex Advance "ubat Gout Paling Berkesan Artlax Go Out" Lemonex Advance Price Buy Shampoo Santan Here | 0134954585 | Taiping Rahsia Meletakkan Bisnes Anda 1st Page Google I 013 980 9972 Harga Sewa Innova Semenanjung | 0136126060 Lemonex Untuk Kencing Manis Soloco Chocolate Foods For A Longer And Stronger Erection Lemonex Untuk Kurus "dxn" | Kopi Lingzhi Dxn 2 Dalam 1 | 0198108144 Sabah Sabun Nurraysa Beauty Skincare | Terengganu E Pro Buster Gel Kencing Harimau Andam Dewi 006285270972919 Cuci Darah Satu Badan Taiping Cuci Darah Paling Berkesan Simpang /016 536 4237 Produk Kurus Lemonex Eira Syazira Soloco Candy Area Putrajaya Artlax Go Out Gout | 01120960364 Penawar Sakit Jantung, Strok & Diabetis : 012-678 3153 Lemonex Advance Tips Kuruskan Badan Yang Berkesan Pembekal "miang Kham" Shah Alam "terbaik" Di Malaysia 11 Looket Looket.me Hubungi Prospek Melalui 1 Link Sahaja Cara Peniaga Buat Iklan Murah 1st Page Google I 016 3299137 Secret Correa Ubat Kurus Murah Berkesan Selamat ️harga Promosi 2018 Cara Mudah Dan Alami Atasi Pigmentasi Pakej Kahwin Selangor @idcc 0183540018 Peluang Kerjaya Part Time Di Takaful Ikhlas I Hibah Takaful My Resepi Sos Lada Hitam Facebook Autosave Lead Lemonex - Petua Kuruskan Badan Tanpa Bersenam Kulai 1 Makanan Pembersih Salur Darah Anugerah Herbs 0122122769 Income Protection Takaful Ikhlas I Liyana Takaful Sewa Khemah Kahwin Area Bbu I +60137443815 Bone Conduction Earphone Lf-18 Penyakit Stroke Kembali Pulih Putrajaya I 0163299137 Sewa Aksesori Canopi Kulai Cari Rumah Murah Indonesia Sewa Kanopi Murah I +60137443815 Dexandra For Man Buy Online Lemonex Petua Kuruskan Badan Semasa Pantang Danshen Plus Herba Cuci Salur Darah | 60135565448 Improves Microcirculation & Protects Your Heart | 0192029972 Stress Pembunuh Nombor 1 Dunia | 01118729370 Biskut Raya 2018 Puchong I 0192625146 Promosi Episor Superba Sex Herba Online I +60137443815 Lemonex Tips Kuruskan Badan Tanpa Ubat Bitcoin Investment Agen Harga Borong Kuih Raya Coklat Chip 0192625146 Adidas Merah Hitam For Sale My 0145407439 Kuantan Cara Edit Gambar | Software Edit Gambar Terbaik | Cppixel Jamu Bidan Kampung Kak Jaa Blog Tafsir Ibnu Katsir Lemonex Tips Kuruskan Badan Paling Berkesan Buah Buahan Penawar Kanser | Azian Beauty Shop Lemonex - Ubat Kurus Untuk Remaja | +60137443815 Aromaterapi Untuk Melegakan Selsema "narinar" Flutherapy Lemonex Tips Kuruskan Badan Yang Mudah Jagung Untuk Di Jual Biskut Raya Moden Coklat Chip Kuih Tart Puchong Mtissh Enterprise Sabun Nurraysa Collagen Harga Kedah Gum Arabic 1kg - Viscera Price Mainan Tanah Liat Play Doh At Walmart Ubat Gatal Kemaluan Lelaki Pembekal " Produk Delima" & Buah "delima" "terbaik" Malaysia Tips Menjadi Kurus Dengan Cepat Lemonex Kuching Mencegah Simptom #gout Kelebihan Lemonex Biasa Di Melaka Lemonex Original Lemonex - Ubat Kurus Viral Katering Bangi Kajang Putrajaya Cyberjaya Imans Catering Dewan Tempat Nikah Selangor Ubat Gigi Sensitif Muslim Produk Alquran Digital Terbaik & Terkini Di Pasaran Malaysia 9 0% Downpayment Cendana i 0102203565 I Double Storey Terrace Soloco - Foods For Better Sex Https://najihaonline.com/2018-2019-pakej-perkahwinan/ Rental Hiace Malaysia | 013 612 6060 Supplement Untuk Kurus Di Johor "anti Bacteria " & "anti Fungus" Treatment Service Provider Secret Correa Pasir Gudang Emr Scalar Energy Cegah Sakit Jantung & Stroke | 0192029972 Cuci Salur Darah Buang Segala Punca Penyakit | 0192029972 Lemonex Fat Burner Popular "ubat Gout Semulajadi Artlax Go Out" Serbuk Perap Bbq Beli Online Offer Ruang Kahwin Selangor Shah Alam Swisderm Hydration Toning Lotion / Spray Tegang 60ml Coklat Chip Biskut Kuih Raya Terkini 2018 Pembekal Super Madu Kelulut Asli Terbaik Dari Ladang 4 Lemonex Trial Fungsi Sabun Nurraysa | Selangor Lemonex Tips Kuruskan Badan Perempuan Ubat Gout - Farmasi "ac Duct Cleaning" "ac Duct Cleaning" Services Malaysia Lemonex Di Kuching Sarawak | +60137443815 Soloco Candy Chocolate Ubat Kuat Seksual Di Perak Minuman Musim Panas "serbuk Air Kelapa Muda" Asli Pertama Hilangkan Sakit Gout | Dengan Cepat Jersey Murah Kl Purple Lemonex Advance - Petua Kuruskan Badan Guna Lemon Sos Lada Hitam Atkins Losyen Secret Correa Condominium In Kl For Sale Outsource Housekeeping Hotel & Resort | 0589658979 Abu Dhabi Kilang Oem Bertaraf Gmp Aloe Vera Gel Kebaikan Cuci Kolesterol | Ubatjantung.com | 0192029972 Lemonex Petua Nenek Moyang Kuruskan Badan Buy Online Arabic Gum

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Most Popular