id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links
Minyak Wangi Bau Power

minyak wangi bau power ~ Price : MYR 68


85 clicks
Advertiser ID : Muhammad Hariz Muhsin
Contact No : 0126342480
Ads Category : Beauty & Personal Care
Update : 02-02-2018
Follow Us :
Location : Kuala Lumpurminyak wangi bau power


Keywords Tags:
Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Bayangkan ANDA Boleh Membuatkan Wanita Terus Merasakan Adanya Daya Tarikan Seksual Kepada Anda!
Bagaimana jika ANDA menghampiri seorang wanita dan dia terus merasakan ada perasaan tertarik kepada ANDA?
Bagaimana jika dia lebih MERASA RELAKS dan PERCAYA ketika bersama anda?
Bagaimana jika dia TERTARIK kepada ANDA tanpa SEBAB LOGIK?
Bagaimana jika lelaki lain cemburu, tetapi MENGAGUMI KEJAYAAN anda dengan wanita?

Phero-X Pheromones Digunakan Dalam Pelbagai Situasi & Keadaan:

– Berkerja & Bisnes…
– Dating…
– Clubs & Hotel…
– Persahabatan…
– Konfiden…

Phero-X Pheromones Amat Sesuai Diguna Untuk:

1. Memikat Wanita
2. Membuatkan Wanita Rasa Tertarik
3. Memberikan Anda Daya Aura Bau “Kejantanan” Yang Unik
4. Membuatkan Lelaki & Wanita Tahu Kehadiran Anda
5. Menyesuaikan “Chemistry” Anda Dengan Orang Sekeliling
6. Membuat Minda Bawah Sedar Orang Sekeliling Anda Jadi Positif
7. Meningkatkan Hormon Kelelakian Anda Secara Luaran!

Cara-Cara Menggunakan Phero-X Pheromones

Hormon Pemikat Wanita Dan Aura Kejantanan Phero-X.
Tidak kira tua atau muda, anda akan rasai “Getaran & Aura” Gunalah setitis Phero-X pada nadi tangan dan leher anda, secepat 17 saat sahaja, ia akan berkekalan sehingga 6 jam lamanya. Dengan aura Kejantanan’ yang tinggi, anda dapat memberikan rasa percaya terhadap setiap orang yang anda temui. Sesuai untuk memikat orang tersayang, meningkatkan aura keterampilan anda. Amat sesuai untuk golongan kenamaan dan bisnessmen’ yang sering menemui pelanggan atau individu yang sering bersosial seperti anda.

Pasti memang sukar untuk dikupas secara terperinci kesan-kesan penggunaan pewangi berhormon kerana terlalu banyak jenama dalam pasaran. Tetapi secara terbuka, kami ingin nyatakan, setelah kami mencuba sendiri produk keluaran Morgan Labs dari Rusia, iaitu Phero-X memang paling membanggakan! Ia menjadi pelopor kepada produk-produk pewangi hormon yang ada dalam pasaran sekarang ini.

Dengan formula Phero-X gabungan 8 pheromones manusia, anda dapat berkomunikasi dan meningkatkan perhatian orang sekeliling terhadap anda dan ideal digunakan oleh anda yang inginkan perhatian yang bermakna khusus dari golongan wanita.

Phero-X adalah formula yang kompleks dan rumit, anda akan menjana pelbagai kesan aura dan mencuri perhatian manusia. Kesan keseluruhannya akan membuatkan anda rasa mudah untuk bergaul dan bermesra dan bertemu dengan kenalan.

Walaupun anda akan mendapat kesan-kesan yang berlainan, namun anda akan akui bahawa mendapat lebih perhatian dan senyuman khususnya dari wanita! Yang anda akan benar-benar pasti ialah bau pheromones yang unik, membuatkan ramai orang tertanya-tanya di dalam hati…. “bau apa ni” disebabkan kesan pheromones yang bermain dengan minda bawah sedar mereka.

Tidak seperti kebanyakan pewangi berhormon, kerana anda tahu, sebaik sahaja menghidu minyak wangi, anda tahu itu minyak wangi…. tetapi jika Phero-X kalau dihidu, akan membuatkan anda tertanya-tanya… “bau apa ni… hemm… “

Dapatkah Bau Membuatkan Perasaan TERTARIK atau PERCAYA?

Jika anda belum pernah mendengar kenyataan media tentang pheromones, biar saya terangkan secara ringkas:
Pheromones adalah kimia semulajadi untuk menarik pasangan yang berlainan seks. Fakta ini telah dikaji dikalangan haiwan. Kajian terbaru menunjukkan pheromones memainkan peranan yang besar dalam kehidupan SEKS MANUSIA yang tidak pernah difikirkan sebelum ini.

TERUSKAN MEMBACA dan belajar bagaimana Sains dapat membantu “MENINGKATKAN “TUAH” anda dikalangan wanita.

Artikel dibawah diterangkan tentang betapa uniknya Pheromone Generasi Kedua yang terkandung di dalam Phero-X dapat memberikan perbezaan yang KETARA.

Bagaimana Kesan Pheromones Dalam Kehidupan Manusia?

Satu fakta menarik ialah Pheromones hanya dapat dikesan dari yang berlainan seks. Molekul Pheromones dapat dikesan oleh VNO (“vomeronasal organ”) yang terletak pada pangkal hidung. Maklumat ini kemudian dihantar ke “Hypothalamus”, organ bersaiz kacang almond yang berhubung kait dengan bahagian otak. Kawasan inilah yang mengawal Emosi & Aktiviti Social. Wanita yang terdedah kepada pheromone manusia akan merasa Lebih Tertarik tanpa mengetahui apakah sebabnya. Inilah yang biasanya dipanggil “chemistry”. Pheromone, walaupun dalam jumlah  yang sedikit akan menimbulkan reaksi yang begini:

Mood yang relaks
Perasaan ceria
Kitaran ovulasi berubah
Tanggapan betapa menariknya anda
Bersedia dan Keinginan mengadakan Hubungan Seks dengan anda

Apa Yang Mampu Dilakukan Oleh Phero-X?

Selepas menggunakan Phero-X, anda akan dapat lihat perubahan kesan dari penggunaannya dalam tempoh 1-3 minggu. Bergantung kepada berapa banyak anda berinteraksi dengan wanita. Selepas 3-8 minggu anda akan dapat lihat perubahan positif dalam hidup anda. Anda akan meningkatkan keyakinan diri disebabkan oleh semua respon positif yang anda terima seperti:

Dramatically reduce rejections from women
Get more smiles, winks, touches, hugs and kisses
More conversations initiated by girls that approach you
An increased number of date invitations from girls
Broaden your perceived status and authority
Get respect from other men
A solid boost of confidence
More self esteem as a positive side effect
Enhance your existing relationship
Get more & better sex

Selepas menggunakan Phero-X, anda akan kagum dengan meningkatnya perhatian yang akan anda terima dari wanita.

Kajian selama 7 hari telah dijalankan oleh sebuah kumpulan pelajar jurusan kimia dan biologi tahun tiga Universiti Canterbury. Kumpulan pelajar ini dibahagi kepada beberapa bahagian secara bergilir-gilir. Setiap hari, separuh dari 10 yang mengambil bahagian akan disemburkan dengan pheromones yang tulin iaitu  Phero-X.

Separuh lagi disembur dengan pheromones berjenama lain, yang bahan asanya adalah alkohol dan juga air.  Pelajar-pelajar tadi tidak tahu sama ada ia disembur dengan formula betul atau tidak. Tugas pelajar-pelajar tadi adalah, mereka dikehendaki mengira jumlah hari mereka guna campuran pheromones asli dengan pheromones yang tidak berkesan dengan tepat.

Ujikaji yang dijalankan akhirnya berjaya, mereka dapat menunjukkan secara saintifiknya Phero-X berkesan. Mereka dapat merasakan kesan-kesan pemikat yang terhasil oleh Phero-X ketika mereka bergaul sesama pelajar wanita dan lelaki. Pelajar-pelajar tersebut berjaya meneka hari mereka memakai Phero-X dengan tepat dan 77% keputusan yang tetap sama, setiap kali ujian dijalankan.

Untuk Tujuan Apakah Phero-X Ini Digunakan?

Phero-X digunakan untuk meningkatkan penampilan diri secara aura untuk memikat wanita, ia juga untuk golongan kenamaan yang sering bertemu kenalan. Unutk golongan bisness ia sesuai kerana sering berjumpa pelanggan. Selain itu membuatkan aura positif berada sekeliling anda dalam jarak tiga kaki untuk selama 6-8 jam.

Adakah Phero-X berbeza dari produk pewangi pheromone yang pernah saya baca?

Ya. Phero-X BERBEZA. Tidak seperti kebanyakan pewangi hormon lain, Formula Phero-X dipatenkan dan sangat MUJARAB. Ia bertindak serta-merta. Campuran 8 jenis pheromone manusia pada gred terbaik. Dengan 25x kepekatan. Membuatkan produk pesaing jauh ketinggalan.

Saya pernah guna produk lain (seperti cologne, pewangi dll) tetapi saya tidak tahu, adakah ia berkesan, bagaimana saya tahu yang Phero-X ini berkesan?

Tidak seperti kebanyakan produk lain, yang pernah anda gunakan. Phero-X adalah wangian berhormon untuk memikat wanita dan meningkatkan keterampilan anda.  Phero-X adalah produk yang dipatenkan. Ia mempunyai 8 jenis hormon manusia pada gred paling baik. Formula kepekatannya 25 kali ganda. Sebaik sahaja anda menghidunya. Anda akan tertanya-tanya… “Emmm bau apa ni”… Itulah kesan pheromone yang bermain dengan minda anda. Ramai wanita yang suka menghidunya…

Nasihat kami, untuk menggunakan produk, carilah produk yang terbukti keberkesanannya. Banyak web yang menjual produk, tetapi tiada bukti dari pelanggan yang real dan benar. Kami mendapat TESTIMONI dari pelanggan melalui SMS. Dan kami paparkan untuk anda secara “LIVE”! Buat masa ini kami telah kumpul hampir 800 testimoni!

Bolehkah Phero-X Dibawa Dan Digunakan Ketika Solat?

Phero-X tidak mengandungi alkohol, ia boleh digunakan ketika solat.  Walaubagaimanapun, jika anda was-was, anda boleh basuh menggunakan air.

Bagaimana saya tahu yang Phero-X tiada alkohol?

Cara mengujinya, mudah saja. Titiskan Phero-X pada piring dan cuba bakar. Ia tidak akan terbakar. Ini kerana ia menggunakan minyak mineral dari tumbuh-tumbuhan.

Adakah Phero-X Berkesan Dan Bagus Untuk Saya?

Phero-X berkesan, namun anda kena gunakan sendiri untuk pastikan samada ia sesuai untuk anda. Buat masa ini testimoni pengguna Phero-X amat menggalakkan. Sila lihat testimoni pelanggan.

Adakah Pelaburan Saya Terjamin?

Ya. Pelaburan anda terjamin. Sekiranya anda tidak berpuashati dengan bungkusannya, penghantarannya, hasilnya, atau apa saja yang anda tidak suka mengenai Phero-X. Anda ada 30 hari untuk jaminan dan wang anda akan dikembalikan ditolak kos penghantaran poslaju.

Cara untuk menggunakan Phero-X akan disertakan pada bungkusan. Kami akan cuba pastikan anda sukses dengan bisness dan wanita kerana kehidupan sosial anda yang semakin mencabar.

Ingin Pikat wanita dengan PheroX?

________________________

Phero-X™ (utk lelaki)
Androstenone Pheromone
The Science Of Attraction
Product By : Morgan Labs LCC
Made In : Russia

____________________________

PHERO-X adalah yang anda cari selama ini!

1. Bau Penggoda Wanita

2. Hormon Pemikat Wanita

3. Serum Bau Kejantanan

4. Human Pheromones

5. Biologi Magnet Untuk Wanita

____________________________

Phero-X Pheromone

– Diperbuat daripada minyak yang di saring dari biji anggur dan sandal wood.

-Kandungan pheromone pula adalah 0.950%.

– Tidak mengandungi ekstract dari haiwan.

-Tidak mengandungi alkohol.

-Setiap bahan buatan disokong dan diluluskan oleh KKM.

____________________________

APA KATA PELANGGAN KAMI

“Ada kawan tanya saya pakai minyak wangi apa. Saya kata pakai Phero-X.

Dia cakap sedap bau minyak wangi ni. Dia suruh saya beli untuk dia.

Sekarang saya nak beli 5 botol.”

– 01993267XX

“Phero-X memang power! First time saya hantar service kereta baru saya.

Kerani di situ yang berurusan dengan saya telah mengajak saya makan

tengahari walaupun belum mengenalinya. Sampai sekarang saya masih

keluar dengannya. Terima kasih Phero-X kerana memperkenalkan saya

dengannya.”

-01222938XX

“Sebelum menggunakan Phero-X saya cuma dapat tengok tapi sekarang ini

dah jadi satu-satunya lelaki ikut main futsal dengan perempuan..ONLY ME!

Dan diaorang siap ambil kat rumah kalau nak main..Pheromone Phero-

X..SALUTE! Bang sori baru balik keje dan bang jangan bubuh nama saya

nanti kantoi dengan amoi main futsal saya tu..Bubuh “mimie” k.Tkasih.”

– 01689344XX
Keywords Tags:
Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.

Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR469000

7 clicks

Rumah Untuk Dijual Shah Alam

MYR000

445 clicks

Apakah Itu Real Estate Bubble "real Estate" Malaysa

MYR79

94 clicks

Ubat Hilang Migrain|selamat|lulus Kkm|+601111983461

MYR0

34 clicks

Losyen Selulit Effenzee Myracle+601111983461

MYR0

75 clicks

Senarai Pengedar Nurraysa Beauty | Shah Alam | Seksyen 38

MYR170

30 clicks

Harga Firmax3 Di Malaysia

MYR0

107 clicks

Exora Untuk Disewa Subang | 013 612 6060

MYR18

851 clicks

Lindskin Serum Hair

MYR0

50 clicks

Losyen Ajaib|effenzee Myracle|+601111983461

MYR190

271 clicks

Sakit Jantung, Stroke & Cuci Salur Darah I 012-678 3153

MYR90

105 clicks

Navix | Penawar Stres Berkesan Cepat & Selamat | 01118729370

Sponsored Links

Tag Cloud

Seminar Road To Millionaire Oleh Tm Dato Jah | 0192784775 "professional" "ducting Cleaning" For Building & Hospitals 5 Jus Detoks Lentik Dara|stokis|lulus Kkm|+601111983461 Biskut Raya Homemade Coklat Chip 2018 I 0192625146 Apakah Income Protection Dan Hibah Cuci Longkang Ubat Jantung | Ubatjantung.com | 0192029972 Ubat Kurus Cepat | Effenzee Myracle Kabinet Dapur Dan Grill Rumah 0173297734 Tempahan Tukang Urut Thabib Imran | Kuala Selangor-0133819296 Resepi Biskut Raya Sukatan Cawan Postnatal Serimama Shah Alam | Confinement Hibah Takaful | Aia Takaful | 0183686710 +971 58 965 8979 شركات تنظيف الكنب في دب Improve Blood Circulation Better Health | 60192029972 Soloco Produk Tenaga Batin Dan Kesihatan Seksual Lemonex Untuk Darah Tinggi Id4u Membantu Tingkatkan Jualan | 0123814228 Resepi Biskut Nestum I 0132620681 Reapfield Agen Shah Alam Trusted Investment Payout 4%-6% Weekly I 016 3299 137 My Home Lab Shampoo Santan | 0134954585 Cara Perangkap Lipas Improve Microcirculation, Pembersih Salur Darah | 0192029972 Ubi Jaga | Kurus | Tenaga | Lelaki | Sihat|+601111983461 Rumah Untuk Dijual Shah Alam Resepi Biskut Nestum I 0132620681 Lokasi Cod Soloco Chocolate Di Johor Bahru I +60137443815 Jtx 1000 | Pengedar | Bukit Antarabangsa | 0162028456 Harga Lemonex Online Terkini| +60137443815 Formula Income Seumur Hidup Testimoni Losyen Effenzee Myracle|dagu Runcing|+601111983461 Dimana Nak Beli Gum Arabic | Viscera | Order Online Cheap Art Class Tampinesi68176157 Lemonex Tips Kuruskan Badan Tanpa Olahraga Reapfield Agen Shah Alam Testimoni Va Skincare Ila Mall Losyen Kurus Cepat | Cantikkan Kulit | Effenzee Myracle Kelebihan Hibah Dalam Takaful Harga Produk Nurraysa | Shah Alam Nose Cleaner Automatic Shah Alam Beli Sekarang Episor-ubat Sakit Lutut Harga Gtex | Pengilat Kereta Candy B Super Plus Food Supplement For Men Agen Biskut Kuih Raya Terkini 2018 Tea Rerama Gold Stokis Tempahan Kabinet Hubungi 0173297734 Lemonex Petua Orang Tua Kuruskan Badan Dengan Cepat Losyen Kurus Sejuk Paling Berkesan Effenzee +601111983461 Cuci Salur Darah Awet Muda Dan Cantek | 0196663966 Tips Kurus Tanpa Diet| +601111984361 Turun Gula & Berat Badan I 012-678 3153 Improve & Prevent Chd,stroke & Microcirculation 012-678 3153 Kuruskan Badan Dengan Cepat Di Sabah | +60137443815 Sell The Best "fresh Coconut Water" Powder For Sport Jual Baju Sukan Murah Van Sewa Area Meru | 013 612 6060 Soloco Chocolate Price, Harga In Malaysia Resepi Biskut Raya 2018 Krim Ajaib Untuk Sakit Lutut Supplement Menaikkan Hb Losyen Kurus Kesan Cepat|effenzee Myracle|+601111983461 Kursus Teknikal "mata Ccd Cidb" 2 Hari Malaysia 6 Resepi Biskut Raya 2018 Lemonex Petua Kuruskan Badan Paling Berkesan Perfume Tahan Lama Tanpa Alkohol | 0127319821 Lemonex Trial Iklan Murah Peniaga Online 2017 I 013 980 9972 Beli Sekarang Sabun 5 Ratu - Mengeringkan Jerawat Halus & Jerawat Batu Rumah Untuk Dijual Shah Alam Mudah Services Housekeeping Outsource | 0589658979 Alesis Recital 88 Key Beginner Digital Keyboard Jewelry Soloco Candy Chocolate Ubat Kuat Seksual Di Selangor Kolestrol Tinggi Punca Sakit Jantung Dan Stroke I 0163299137 Lembu Untuk Di Jual Murah My Home Lab Shampoo Santan | 0134954585 Jtx 1000 | Pengedar | Agent | Gombak | 0162028456  gout Treatment Oxygen Mask Bubble Facial Spa Mask Pack 30ml Sakit Sendi Double Storey Bukit Beruntung Untuk Dijual 2017 Viscare Golf Skin Harga Lemonex Original Di Perlis| +60137443815 Drinxtox Effenzee Detoks Paling Berkesan +601111983461 Resepi Biskut Raya Terbaru Losyen Kurus Paling Berkesan Effenzee Myracle +601111983461 Zainon Kamaruddin (anne Tasly) Penasihat Kesihatan Tasly Lemonex Advance Tips Kuruskan Badan Kevin "mesin Aiskrim"~"katering" "paling Murah | N9 | 0196025642 Live Band Untuk Majlis Rumah Lemonex Advance Petua Nak Kuruskan Badan Glowking Vitamin C Collagen I 0192326132 Nama Ubat Gout Lemonex Harga Pasaran Resepi Biskut Raya Terbaru Software Buat Video Viral Sabun 5 Ratu I Manjakani I Kayu Manis Lemonex Advance Petua Kuruskan Badan Menggunakan Madu (agent Diperlukan) Mont Cabana Perfum Langkawi Lemonex - Cara Langsing Dengan Cepat Tanpa Obat Losyen Kurus Kolagen Effenze Myracle +601111983461 Pokok Bunga Ubat Kuat Tradisional - Soloco Chocolate 2018 Kerengga - Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Rawatan Anti Kondensasi Terbaik Di Pasaran Malaysia 3 Lemonex Fat Burner Deina Jus, Jus Diet Terkini Produk Kurus Lemonex Norjuma Baby Girl Dress Raya Kopi Pak Belalang Sedap I 0196025642 Petaling Jaya Kitty Lala Lagu Semah Pencuci Muka Yang Sesuai Untuk Kulitminyak Dan Berjerawat Losyen Kurus Sejuk Bakar Lemak Cepat Effenzee+601111983461 Resepi Biskut Raya 2018 Organic Milk Booster | 0134954585 | Simpang Range Harga Kereta Sewa Avanza Subang | 013 612 6060 Tempahan Kabinet Dapur 0173297734 Gambir Emas Produk Seks Terbaik Malaysia Fbads Mahal Bhai ! | 0132660269 Pokok Manggis Master Untuk Dijual Selangor Ubi Jaga|cuci Usus|lelaki|lulus Kkm|selamat|+601111983461 Kegunaan Narinar "flutherapy" | Selsema Bayi Berpanjangan Testimoni Gtex Storage Milk Bag Malish 3.40z/25 Pack (pink) Herba Cuci Salur Darah 0192029972 Sakit Lutut Rawat Guna Episor Houses,and Property For Sale Http://www.lemonex.biz/ Strawberry Cheese Tart Area Ampang Supermom Sabun Bestseller D Sumi Kontraktor Bina Rumah Murah Atas Tanah - 01155034095 Secret Correa Pasir Gudang Bjaga Johor | Kurus | Tenaga | Sihat|+601111983461 Best Selling Korean Skin Care Products Lemonex - Dapatkan Lemonex Original Percuma Shaker Minyak Enjin Jtx 1000 | Pengedar | Agent | Sah | Beli Atau Jual Rumah Shah Alam Mtissh Enterprise Kebaikan Nurraysa Skin Care Terengganu Cheapest Bathroom Accessories In Sg|67430250 Losyen Kempis Perut Effenzee Myracle |+601111983461 Beli Bungalow Lemonex - Cara Menjadi Kurus Dengan Cepat Gel Tahan Lama Gambir Jantan 60182192898 Ubi Jaga | Kurus | Tenaga | Lelaki | Sihat|+601111983461 Apa Itu Takaful I Malaysia 0192625146 Beli Kuih Raya 2018 Idcc Convention Center Pakej Perkahwinan

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Most Popular