id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Kelas Seo Dan Tag Cloud | 0183540018

Kelas Seo Dan Tag Cloud | 0183540018 ~ Price : MYR 100


592 clicks
Advertiser ID : Hisham
Contact No : 60183540018
Ads Category : Business & Industrial
Update : 08-08-2017
Follow Us :
Location : Kota Damansara




Description :

Kelas Seo Dan Tag Cloud | 0183540018

kenapa kau lebih ego dari kawan sebelah negara aku singapura ?Kelas Seo Dan Tag Cloud | 0183540018

 
wow arini soalan ini saya berikan kepada anda semua memang
mencabar saya sendiri juga .
 
arini kawan baik takkan ikut apa yang kita nak cuba sampaikan
sehingga orang dari singapura pun serius nak belajar , macam mana saya buat online bisnis dengan menguasai google tanpa kos tinggi
 
selepas saya lihat jawapan rakan dari singapura ini ,
 
MURAH NIE ...
 
itu keluar dari mulut orang singapura ini tentang kos
kelas coaching id4u yang ingin saya jalankan di JB
 
kos sistem Rm100
kos Kelas Rm150
 
Rm250 lebih murah dari kos 6k 8k singapura dolar yang mana
mereka kena keluarkan untuk belajar , dan terlalu teknikkan
 
sebenarnya pendedahan online seo di singapura telah lama di jalankan disana , al maklumlah produk memang tak da pun dekat singapura semua import kat malaysia dan negara lain .
 
mereka jadi orang tengah yang menjana pendapatan melalui carian google .
 
main keyword jadi 1st ranking google , terima order bagi sebut harga sahaja uruskan penghantaran , menjana dari hasil yang mereka beli dan jual
 
memang orang tengah yang untung , kenapa mereka untung ? soalan ini salu orang malas tanya saya ,
 
jawapanya senang je. mereka terima order secara online worldwide
order yang mana menggunakan teknik seo , yang mana jumpa di carian google dengan banyak keyword telah di pegang dalam market pasaran
 
 
itu sebab makcik 3 orang nak turun belajar kat JB ,dengan kos rm250 apa la sangat , sambil plak turun belajar kat company OEM boleh lah belajr serba sedikit dengan tokey kilang ..
 
beza orang malaysia dengan orang singapura , mereka lebih cepat bertindak untuk mula belajar cara marketing ID4U ini ..
 
 
rugi sangat awak yang orang malaysia tak minat nak belajar , lebih - lebih lagi anda yang duduk kat area JB .
 
minat nak turun belajar ..
 
comment : klik "Chat Via WA"
 
 
type biar betul - betul habis , kelas akan berjalan di ulu tiram , sabtu ini 12/8
sabah kami nak buat bulan sembilan rugi jika tak join awal sebab nanti tak rugi harga kelas rm150


Kelas Seo Dan Tag Cloud | 0183540018


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 180

53 clicks

Kunyit Hitam / Black Ginger Cegah Penyakit Cancer Dan Saraf

USD 99

49 clicks

Range Rover Evoque Body Kit

MYR 160

369 clicks

Tambah Follower Instagram Tambah Follower Instagram

MYR 0

113 clicks

Servis "anti Condensation" Untuk Dinding Bangunan & Hvac 9

MYR 00

234 clicks

Herba Penawar Jantung | Ubatjantung.com | 60192029972

MYR 00

231 clicks

Cuci Salur Darah No.1 Dunia | Ubatjantung.com | 60192029972

MYR 0

35 clicks

Jtx 1000 | 4 Liter | Gold | Selayang | 0162028456

MYR 0

9 clicks

Good Storybooks For Children Singapore

MYR 59

30 clicks

Losyen Kurus Paling Berkesan I 60126764118

MYR 150

53 clicks

Serum Muka Terbaik Malaysia I 60126764118

MYR 001

56 clicks

Jus Tigas Penawar Sakit Lutut 601111983461

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular