id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Kangen Water Mampu Membersihkan Tubuh Badan

KANGEN WATER MAMPU MEMBERSIHKAN TUBUH BADAN ~ Price : MYR 0


47 clicks
Advertiser ID : Azmi Mat Sari
Contact No : 01118729370
Ads Category : Food & Drink
Update : 07-09-2018
Follow Us :
Location : Kuala Lumpur




Description :

IBU DAH TAK LARAT NAK JAGA AWAK.

Saya percaya, pengorbanan seorang ibu ini sangat besar.

Siapa yang ada anak, mesti faham keadaan ini.

Bila anak kurang sihat, kita sebagai ibu akan jadi orang pertama yang paling risau.

.

Saya selalu cadangkan para ibu untuk bagi anak minum air kangen.

Kenapa?

Manfaat 1 - NILAI ALKALI TINGGI

Manfaat 2 - ANTI-OKSIDA TINGGI

Manfaat 3 - MIKRO CLUSTER

Banyak lagi manfaat Kangen Water yang lebih dari sekadar hanya air untuk diminum.

Impian saya, adalah meembantu golongan ibu untuk mempunyai anak yang sihat.

Dan cara untuk mencapai impian itu adalah memberikan air yang sihat.

Saya tak mahu para ibu mengeluh apabila anaknya kerap tak sihat.

Saya tak mahu dengar kata-kata ini keluar dari mulut seorang ibu,

"Ibu dah tak larat nak jaga awak, ibu dah penat."

.

Siapa yang nak saya share tentang air Kangen dan perbezaan dia dengan penapis air lain?

Whatsapp saya je guna nombor ini: 0192784775 (Azmi)

Atau malas nak save no, klik jer link ni: http://nak.la/AirSihat

Saya tunggu anda Whatsapp.



KANGEN WATER MAMPU MEMBERSIHKAN TUBUH BADAN


Keywords Tags: Menunda penuaan, Menangkal radikal bebas, Menetralkan PH, Membersihkan tubuh, Kaya Antioksidan




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0.00

55 clicks

Kenali Shopee

MYR 00

152 clicks

Ubatjantung.com | Pilihan No. 1 Dunia | 60139809972

MYR 500000

32 clicks

Karya Residensi Rumah Selangorku

MYR 85

57 clicks

Rahsia Anak-anak Cerdik | Azian Beauty Shop

MYR 0

87 clicks

Losyen Kurus Kesan Cepat|effenzee Myracle +601111983461

MYR 100

152 clicks

Keberuntungan Nama

MYR 00

47 clicks

Spray Kilat Kereta Gtex +601111983461

MYR 1

71 clicks

Resepi Biskut Nestum I 0132620681

MYR 4

608 clicks

Ladang Sayur Serai Peha Ayam

MYR 000

45 clicks

Awak Tolong Jangan Promote Benda Macam Ni Lagi | 0192784775

MYR 001

16 clicks

Green Coffee Tea Penang 601111983461

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular