id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links





Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Sistem Auto Post Facebbok

Sistem Auto Post Facebbok ~ Price : MYR 249


11 clicks
Advertiser ID : Nor Azman
Contact No : 60123851693
Ads Category : Education
Update : 12-09-2021
Follow Us :
Location : Kajang




Description :

Sistem Auto Post Facebbok


Iklan Ke Bakal Pelanggan Anda Dengan 1 Klik Sahaja

Zero Skill Teknikal. 100% Gunakan Sofware Automasi Fesbuk Terbaru. Manipulasi Zero Kos Marketing & Tingkatkan Jualan Anda!

Khas Untuk Usahawan, Usahawan Kecil SME, Online Marketers dan Marketing Agencies. Tahniah! Ini Masa Untuk Anda Buat Duit Dengan Jimat Duit!

Fboom, Facebook Automation
Play Video
Fboom, Facebook Automation

Auto Share Post Ke Group

Post ke group FB dengan mudah. Sedut senarai grup dan pilih grup mana anda nak hantar iklan. Sekali klik je setel! Anda jugak boleh SCRAP GRUP LIST. Masukkan keyword grup apa anda nak terus fboom car grup tersebut. Senangnya hidup 🙂

Fboom, Facebook Automation
Auto Post Content Groups

Buat apa bayar kalau boleh share FREE je 🙂 Dengan fungsi ni organic reach anda akan meletops dan viral di fesbuk. Set dan tekan je automasikan sharing post anda. Selamat dan efektif!

Fboom, Facebook Automation
Auto Add Friends

Tambah rakan fb yang targeted barulah senang nak jual pada orang yang sama interest dengan produk yang anda nak jual.

Fboom, Facebook Automation
Auto Join Group

Masukkan keyword grup apa anda nak join. Walla! terus je keluar grup yang anda nak. Tekan start terus FBOOM joinkan anda masuk dalam grup tu. Senangnya hidup 🙂

Fboom, Facebook Automation
Auto Inbox Friends

Engagement dengan rakan FB jadi lebih mudah. Extract je list rakan fb dan dah boleh mesej dorang dengan mudah tanpa perlu PM dorang satu persatu.

Fboom, Facebook Automation
Auto Comments

Komen di setiap posting anda supaya closing dapat dibuat dengan mudah.

Fboom, Facebook Automation
Auto List Marketplace

Buat listing dan terus upload. Sekali klik je anda dah ada produk di Marketplace fesbuk. Tambah lagi channel jualan anda. Tak perlu dah listing cara manual yang memenatkan.

 

Selain itu terdapat juga fungsi Auto Bump Post By ID. Dengan fungsi ni anda boleh auto komen post anda supaya post anda selalu dilihat oleh semua orang dan sentiasa di atas newsfeed.

Paling Best Ialah Fungsi ANTIBANNED Yang Buatkan pemasaran Fesbuk Anda Selamat Tanpa Perlu Token!

Software ini khas untuk Windows PC/Laptop sahaja.

 

Antara Fungsi Lain & Kelebihan Software FBOOM

 
 

Unlimited Accounts

Anda boleh connect seberapa banyak akaun FB anda dengan software ini. Kemudian anda boleh buka kesemua akaun FB tersebut dan lakukan auto post sekaligus.

 

No Token Required

Anda tidak perlu token atau API access untuk gunakan software ini. Tiada lagi masalah seperti "error validating access token".

 

Multiple Posting

Boleh hantar mesej Text sahaja atau Text+Image atau Text+Video. Juga mempunyai fungsi history logs bagi memudahkan anda memantau log aktiviti anda di Facebook.

 

Anti-Banned Features

Boleh hantar mesej/posting dengan ayat yang berbeza (spintax), mentioned name, add timestamp, random delay time, pause during sending dll. Ini dapat kurangkan risiko iklan anda di banned.

 

Free Updates

Anda hanya bayar sekali sahaja tetapi anda dapat Free Updates selagi software ini terus boleh digunakan. Software ini akan sentiasa ditambah fungsi yang lebih baik dari semasa ke semasa.

 

Support

Kami sediakan group support untuk tujuan membantu anda sekiranya menghadapi masalah sepanjang menggunakan software ini. Sebarang update dibincangkan dalam group.

TESTIMONIAL

Diakui Oleh Lebih 1500 Pengguna FBOOM Malaysia, Singapura & Indonesia

Fboom, Facebook Automation

“mmg tlajak sng! Sy ada byk join dropship…klu buat manual iklan kat satu2 group mmg mboringkn sy! Last2 sy feed up. TAPI ble guna FBOOM nie memudahkn kje sy utk buat iklan kat semua group yg sy join. Pagi2 sy set semua iklan n group then klik start…lpstu sy biarkn dia run sdiri!!! Mmg best👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation👍 - Fboom, Facebook Automation

IEYDA DAUD
Fboom, Facebook Automation

“Separuh dan hampir 80% masa saya dapat dijimatkan menggunakan FBOOM ini. Saya sangat recommend FBOOM pada usahawan online, marketer, saler Untuk menggunakan FBOOM. Sangat berpuas hati. Pelaburan yang menjimatkan. Hanya sedikit pelaburan dapat menjimatkan Masa. Masa itu emas. Biar FBOOM bantu untuk posting dan anda hanya perlu rancang strategi dan fikir benda lebih penting. . . 5/5 bintang untuk FBOOM.”

MOHAMMAD HAFIZ
Fboom, Facebook Automation

“Fboom ni mmg power la..Semalam saya run fboom ke 250 group success tanpa gangguan start dari pagi smpi mlm run post ke grup..sy setting 100 – 250 ..run smooth tanpa kena blok oleh fb…para peniaga diluar sana elok pakai fboom ni..berbaloi².tq.”

ZULHISYAM BRO
Fboom, Facebook Automation

“jimat masa. set FBOOM 24jam & boleh buat kerja lain.”

FAIZ ONEXOX
Fboom, Facebook Automation

“FBOOM punya boom dia lain maceiam sikit & cukup2 power sebab memudahkan sy utk automasikan semua kerja2 online sy secara auto. Dh xperlu nak penat2 lagi utk bt secara manual. Mana taknya dari nk add friend satu2 secara manual, FBOOM dh settle kan problem ni sb sy baru create 10 akaun FB yg baru & siap boleh pilih lg friend yg Targeted ikut yg sy nak.. Memang Superb la. Tu baru satu fungsi, ada byk lagi fungsi2 yg power yg boleh jimat kan masa, tenaga & tak perlu lg buat kerja2 pos ke Group/Page manual lg dah. Memang tak abis la kalau nak tulis kePoweraan FBOOM ni. Yg penting kerja online sy run secara auto semua. Terbaik FOOM You are Champion FBOOM. TQ.”

NURULFAZILA AHMAD
Fboom, Facebook Automation

“Saya dah lama cari sistem macamni sebab saya buat online business disamping menjaga anak-anak yg masih kecil. Dimusim Pkp yang pengajarannya versi online, saya boleh runkan iklan dulu kemudian anak-anak bergilir mengikuti kelas mereka secara live bersama cikgu-cikgu mereka. Yang best lagi, sejak anak ramai ni, kemampuan saya buat manual hanya sampai 30-50 group je, tapi dengan FBOOM, saya dapat run iklan sehingga ke 200 group, tanpa sebarang sekatan dari FB! Terima kasih FBOOM atas setiap ilmu tak lokek yang diberi dan after sales service yang mantop!.”

AQILAH HAMZAH
Fboom, Facebook Automation
Sistem Auto Post Facebbok


Keywords Tags: auto post facebook group, Sistem Auto Post FB, auto post facebook, bot auto post facebook, auto post




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


MYR 60

607 clicks

Foundation Cake El Qadeejaa

Share to

MYR 000

8 clicks

Ag Cera Ag Nutrition Trusted Seller Nusajaya 601111983461

Share to

Sponsored Links

Premium Advertisement

Most Popular