id4u

Welcome Welcome to our website

Sponsored Links



Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement

Cellmaxx Maxxima Indonesia

CellMaxx Maxxima Indonesia ~ Price : MYR 0


195 clicks
Advertiser ID : Dewi
Contact No : 285270972919
Ads Category : Healthy Products
Update : 17-01-2018
Follow Us :
Location : Medan Medan City North Sumatra Indonesia




Description :

CellMaxx Maxxima Indonesia

CellMaxx Maxxima Indonesia Medan Medan City North Sumatra Indonesia

CellMaxx Maxxima Indonesia +62 8527 097 2919

Cellmaxx merupakan minuman ataupun pemakanan kesihatan berasaskan Aphanizomenon Flos Aqua, AFA yang dibuktikan secara saintifik. Kita ada dengar orang cerita minum stem sel, sebetulnya stem sel tak boleh diminum.

Stem sel telah ada dalam tubuh manusia. Kalau ada orang kata kita boleh minum stem sel itu gimik sahaja. Stem sel memang telah ada dalam sum-sum tulang, cuma sebelum ini tak ada kaedah untuk rangsang yang ada melalui pemindahan tulang sum-sum.

Stem sel ini boleh buat self body renewal. Menurut kajian, stem sel boleh berubah dan menjadi lebih kurang 200 jenis sel-sel yang lain, diperbaharui hari-hari.

Jadi kalau sel diperbaharui hari-hari maka kita bertenaga, immune system kuat, buah pinggang kuat, darah lancar, jantung bagus dan sebagainya. Apa yang bermasaalah boleh dibantu melalui dgn cellmax, melalui badan sendiri dan ini dibuktikan dengan kajian.

Dengan pemakanan vitamin atau apa-apa suppliment diluar sana hanya boleh memperlambat kematian sel.

Sejak kita lahir kita telah melalui proses imunisasi, termasuklah bayi-bayi zaman ini sebagai protection daripada serangan penyakit. Hari ini ada orang mengamalkan pemakanan vitamin dan herba dengan gaya hidup sihat dan ber-exercise. Tetapi pada akhirnya terpaksa juga menggunakan perawatan ubat-ubatan.

Sekarang ini sangat biasa kita jumpa orang bukan sahaja ada 1 penyakit, malah ada 4 atau 5 penyakit sekaligus, ubat berjenis-jenis sampai berkilo-kilo. Manusia jatuh sakit kerana sel mati lebih banyak daripada kelahiran sel baru.

Badan mempunyai 60 hingga 80 trilian sel, yang bila sampai masanya perlu diperbaharui dan diganti. Kalau komponen tak cukup, pengantian sel tidak boleh berlaku dengan sempurna itu sebab kita sakit.

Pengaktifan stem sel banyak dibincangkan dalam majalah-majalah perubatan international. Terdapat lebih daripda 1800 kajian klinikal dengan kajian 700 jenis penyakit. Di Amerika kita panggil AFA, di Malaysia, kita panggil Cellmaxx.

Terjadinya kita ini daripada sel-sel dari kanak-kanak hingga dewasa hingga kini kita dikelilingi oleh pelbagai sel. Pengunaan stem sel injection (pemindahan tulan sum-sum) hanya dilakukan setelah semua ikhtiar telah dijalankan dan tidak berjaya (pengambilan ubat-ubatan dan keadaan paling kritikal).

Kita tak boleh suka-suka minta doktor inject stem sel. Tetapi dengan adanya Cellmaxx, kita boleh rangsang stem sel. Kita memang sejak lahir telah ada stem sel..kita punya sendiri..tak boleh ambil orang lain punya..kat Chow Kit pun takde jual.

Cumanya teknologi sebelum ini tidak menemukan makanan yg boleh merangsang stem sel. Pada awal 90an kononya ada stem sel yang boleh diambil daripada pemakanan, padahal orang yang membawa pemakanan ini pun tahu pasal stem sel. Ini semua gimik sahaja…mana boleh DNA buah-buahan atau binatang sama dengan DNA badan sendiri.

Kalau ada pun pemakanan sebegini ianya tak lebih daripda pembekalan nutrisi dan vitamin yang terdapat dalam makanan itu sendiri…tetapi bukan stem sel. Malah Cellmaxx juga bukan stem sell, tetapi pemakanan yang boleh mengaktifkan stem sel dalam badan sendiri.

Dalam Cellmaxx ada L-Selectin Ligand dan juga polysaccrides yang boleh menambah mobility sel stem dan ada banyak lagi. Dalam Cellmaxx ada semua jenis vitamain, full spectrum of mineral dan trace mineral, amino acid essential dan non-essential, protein, carbohaidrat, polyunsaturated fatty acid. Di luar sana ada juga semua ini dalam bentuk yang bebeza-beza tetapi semuanya ada dalam satu satu himpunan; Cellmax memang ajaib.

1 gram AFA yang berasa buah pic boleh menambahkan stem sel 25 hinga 30% atau lebih kurang 3 to 4 juta dalam masa 1 jam pengambilan. Siapa beritahu? pakar beritahu. Kajian telah dijalankan daripada tahun 60an hingga 2005, kajian selama 45 tahun. Selama tempoh ini, segala persoalan telah terjawap..macam mana dituai?, apa kandungan?, beracun ke tak beracun? dan sebagainya.

Untuk sihat memang tak ada pilihan…sekarang ini pun kita perlu bermacam-macam untuk sihat; vitamin A botol lain, vitamin B botol lain, mineral botol lain, protein botol lain..tapi semua ini ada dalam Cellmaxx. Semua ini datang dengan kajian menyeluruh…dan daripada pengalaman pengguna-pengguna kita…ia lebih meyakinkan.
Contoh apoplexi (stroke)…Pesakit kena stroke dah lama dah..tidur dengan bantuan oksigen…lepas makan Cellmaxx jaga. Kemudian berlaku perubahan dari keadaan yg teruk dan yang terakhir sudah boleh senyum.

Ini menunjukkan saraf muka telah kembali dirawat..pengantian saraf baru. Diabetes bukan masalah besar..izin Allah luka mana pun, ekzema, psoriasis, apa juga jenis penyakit immune system…boleh di bantu dengan izin Allah.

info produk



CellMaxx Maxxima Indonesia


Keywords Tags:




Disclaimer
This advertisement and the information related to it are provided and maintained by the advertiser. id4u.my is not responsible and can not guarantee the accuracy or completeness of this advertisement.


Sponsor Ads

1000 clicks


Ads By Google

MYR 0

119 clicks

Nurraysa Glowing Dd Moist Cake

MYR 60

130 clicks

Gellutt Aroma​ Untuk Sakit Lutut | Buy Online 0145407439

MYR 0

247 clicks

Usj Asia Food Park At One City 0186683278

MYR 000

177 clicks

Harga Sewa Khemah Kahwin

MYR 75

214 clicks

Stokis Lentik Dara Pasir Gudang Kurus Sihat Mantap

MYR 001

45 clicks

Cinderella Glow And Slim Cod Johor Bahru 601111983461

MYR 105

49 clicks

Set Jimat 5in1

MYR 001

39 clicks

Melktogen Cod Tebrau 601111983461

MYR 001

34 clicks

Krim Untuk Eczema

MYR 35

89 clicks

Kismis Doa Terlaris

MYR 0

64 clicks

Jual Rumah Seksyen 27 Shah Alam

Sponsored Links

Latest Advertisement

Premium Advertisement

Premium Advertisement



Most Popular